#10 Nephew and s3 mini

Assalamualaikum.

Im typing this via my brand new samsung galaxy s3 mini.

Just testing. Like I dont need my lappy anymore. Hahaha.

image

Thats my nephew watching tangled movie.  At first he just couldn’t stop blabbering and I just nodded my head all the time.  Lol.

Alright
Thats it.
   Till then.
     Bye!

Advertisements

#9 Sikit lagi nak explode!

Assalamualaikum~

Lamalah jugak kita tak ketemu kan, wahai blog.

Sorry. Bulan-bulan yang lalu aku ada clear history aku kat setting chrome. Pastu ter-delete lah sekali dengan segala password. Bila nak sign in, terlupa pulak password. Aduhai~

Sekarang ni, dek kerana kekuatan jodoh kita, aku pun cubalah password yang aku ingat and end up successed! yeayyyy!

Ok, enough with the long mukaddimah.

Now I’m going to tell you about my handphone’s battery. Yes, it is refer to the title above. Maybe it was my fault for not taking good care of it, sampailah tiba masanya bateri tu dah macam ibu-ibu mengandung gamaknya.

Sampai one fine day, which was 2 days ago, whenever I turned my phone on, it only lived for 10 seconds, then died! Gosh!

Sekali bukak penutup bateri kat belakang phone tu, terpelanting terus penutup tu sebab bateri tu dah gemuk, dah tak dapat dah penutup tu nak cover the bateri. So, i was thinking, if i continued charging it, it would explode like what we heard in facebok.

Ooooh~ na’udzubillah!

So yeah, it was only the battery yang rosak sebab i know, i charged it for a long time which is not good to your phone’s battery. it would only shortened it’s life.

then, i surveyed lah mana2 phone yang boleh i beli dalam masa waktu terdekat ni sebab i can’t go thru my daily life without phone, like seriously. ini dah kes takut-takde-phone-phobia. I surveyed thru internet je and i’m interested in samsung galaxy s3 MINI!

Mini, ok! yang little baby tu je pon!

Tala luit manyak maa~

Tapi, waima ia hanya mini, fungsi dia bagus amat! nak tahu lebih lanjut, korang search je kat youtube, hihihihi~

malaih laa nak put review :p

Ok, itu je.

Chow!